Концертна промоција на албумот KUR VI

КОНЦЕРТ НА КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ

Концертна промоција на албумот K.U.R.VI
27 Јануари 2018 (сабота), почеток 21.00
Младински Културен Центар

Цена на влезница во претпродажба 150 ден.
На ден на концертот 200 ден.


flaer


 

Ranti | 11.01.2018 | twitter